Ting1903 Bed & Breakfast


Ting Bed & Breakfast är ett mycket litet och personligt Bed & Breakfast som ligger på Stationsgatan 41 i Krylbo. Därmed är det ett billigt och bra boende för de som kommer eller ska åka vidare från järnvägsstationen Avesta-Krylbo. Att gå från Ting till stationen tar inte mer än någon minut.

boka hotell i AvestaGästerna har att välja mellan tre rum varav två är enkelrum. Med andra ord behöver man bok i tid för att vara säker på att få bo på Ting.

Alla rum finns möjligheten att ställa in extrasäng och har egen dusch, toalett. Wi-fi finns i hela byggnaden. Med andra ord är standarden som på ett enklare hotell.

Däremot är detta inte ett boende för de som behöver handikappade rum. Hotellet ligger i en gammal tingshusbyggnad som har flera restriktioner gällande hur det får byggas om. Med ett B&B på andra våningen och utan att det finns hiss bör man alltså söka andra alternativ om detta behov finns.

Det sägs att ”Alla goda ting är tre”. Det stämmer väl in på Ting Bed & Breakfast med sina tre rum där gästen får ett bra pris, närhet till tågstationen och personlig service.

En natt kostar från 620kr (enkelrum).

Klicka här för att se att se en lista på alla hotell i Avesta.